News55

Möt Kristi Himmelfärdshelgen tillsammans med Ulf Elfving

Artikelbild
Rikard Jansson
Rikard Jansson
Uppdaterad: 10 maj 2021Publicerad: 10 maj 2021

Vår krönikör och matbloggare Ulf Elfving ser alltid fram emot Kristi Himmelfärdshelgen. I år bjuder Ulf in alla premiumläsare till ett videomöte för ett samtal om vad man kan laga för mat till helgen och vad säsongen har att erbjuda. Anmäl dig i artikeln!

ANNONS
ANNONS

På torsdag börjar Kristi Himmelsfärdshelgen, en uppskattad helg då våren och värmen brukar göra entré. Förr i tiden kallades högtiden också för betessläppningen eftersom att det var då man lät boskapen gå ut på bete. I dag kallar vi den ofta för Kristi Flygare.

Men det är också en helg utan självklara traditioner. Medan andra kristna högtider har sina självklara rutiner och mattraditioner så är Kristi Flygare mindre traditionstyngd.

I år bjuder Ulf Elfving in alla premiumläsare till ett videomöte för samtal om vad man kan laga för mat till helgen och vad säsongen har att erbjuda.

Skicka ett mail till [email protected] och anmäl dig till videosamtalet om vårens mat och traditioner med Ulf Elfving. Torsdagen 13 maj kl 16. Endast på News55 Premium.

Vad gör jag efter att jag anmält mig?

– När du är anmäld får du innan mötet en länk med instruktioner skickad på mail!

Är du inte medlem ännu? Läs mer om vårt medlemskap på www.news55.se/premium och bli medlem nu för träffa Ulf på torsdag 13:e maj.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Rikard Jansson
Rikard Jansson

Ekonomireporter på News55 med särskilt fokus på målgruppen 55+

Rikard Jansson
Rikard Jansson

Ekonomireporter på News55 med särskilt fokus på målgruppen 55+

ANNONS