News55

Kvinna på äldreboende fick besök av inbrottstjuvar

Artikelbild
Siri Hill
Siri Hill
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 31 aug. 2017

Personal på ett äldreboende i Falkenberg ertappade två tjuvar inne i en av de boendes rum natten till onsdag. Det är fortfarande oklart om männen fick med sig något stöldgods, det rapporterar Expressen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Klockan 02.00 natten mot onsdagen fick polisen larm om ett inbrott på ett äldreboende i Falkenberg. Personal på boendet hade tagit två tjuvar på bar gärning när de gjorde inbrott i en 80-årig kvinnas boende, det rapporterar Expressen.

– Det blev en chock för personalen när de såg männen och de rusade ut och ringde polisen, samtidigt som de såg hur männen försvann ut genom ett fönster, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesman i region väst, till Expressen.

– Vad man vet så sov kvinnan när de var inne i rummet, fortsätter Stefan Gustafsson.

      LÄS MER: Liga stal från äldre rörelsehindrade

Oklart om värdesaker saknas

Det finns fortfarande många frågetecken, både gällande hur inbrottstjuvarna tog sig in på boendet och huruvida kvinnan blev av med några värdesaker.

– Det är en fråga för vårdhemmet hur de kunde komma in. Det kan finnas många ingångar till äldreboenden. Ofta är ju dörrarna låsta, men här har jag inget besked om hur de tog sig in, säger Stefan Gustafsson.

       FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS