Annons

Annons

Skördetid…

Fem månaders jobb, och nu har jag skördat: två hekto morötter, den största som ett pekfinger. Får nog avboka det där torgståndet jag hyrt för att sälja grönsaker...

Annons

Bonnamat och delikatess – kålroten är fantastisk!

Färsfylld kålrot, kålrotsgari, fermenterad kålrot, pasta av kålrot, kålrotskaka och kålrotssnaps - följ med in i en fascinerande värld av vår kanske mest okända rotfrukt!

Bästa räkmackan gör man själv

Så är räkmackans dag avverkad. Och hur misshandlad denna gosiga maträtt än är på många håll, så har vi säkert satt i oss en miljon av den i dag.

Smörstekta torskkinder med trumpetsvampsås – wow!

Jag vänder inte andra kinden till. Jag äter upp den. I kväll blev det panerade och smörstekta torskkinder, en delikatess tillsammans med gräddig svart trumpetsvamp!

Kanelbulle eller gräddtårta?

Vilken pärs! I dag har det varit BÅDE kanelbullens dag - och gräddtårtans. Hjälp, var har jag lagt mitt Samarin?

Annons

Den här äppelgräddsåsen är magisk!

Vilken sås det blev av grädde, senap och äppelmust! Med smörstekta medaljonger av fin fläskfilé. Du måste prova den, här är ett exakt recept.

Vardagsgod fiber- och vitaminbomb

Mycket att skölja och skära - men det var det värt!

Vilken matfrossa i TV – kväll efter kväll!

Har TV4:s planeringschef tittat för djupt i glaset? Premiär i kväll för Sveriges (Decenniets) mästerkock. Och i morron för Kockarnas kamp. Lustig planering. Men jag älskar den!