News55

Folkkär SVT-profil gör comeback

Artikelbild
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 27 jan. 2023

Programledare i SVT var med om en allvarlig olycka, men nu syns han åter i rutan. Det rapporterar Aftonbladet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Beppe Starbrink, programledare i SVT:s “Go’kväll”, skadade sig svårt i en motorcykelolycka i september förra året. I olyckan fick han motorcykeln över sig vilket resulterade i ett krossat ben, en svår operation och en lång konvalescens. Men nu är han äntligen tillbaka i rutan igen.

– Jag började den tionde januari och premiärprogrammet var mitt. Det var jättekul. Men jag märkte att jag hade varit borta ett tag, jag kände mig lite ringrostig och hade inte riktigt samma flyt och avslappnade förhållande till allt som jag hade tidigare. Jag vet inte om tittarna märkte av något. Jag brukar aldrig vara nervös, men nu var jag lite på tå och kände att det var ett tag sedan jag sände, berättar han för Aftonbladet.

Tittarna är glada över att ha honom tillbaka i programmet och många har hört av sig med hälsningar om att han ska krya på sig. Starbrink berättar dock att han inte kommer att bli helt återställd och nu uppmanas han att ta det lugnt av läkaren.

– Läkaren har sagt att jag måste välja vad jag sysslar med för aktiviteter, så jag ska sälja min motorcykel. Jag ska sälja den och köpa en ny kul cykel istället. Det får inte hända något med benet en tredje gång för då blir det svårt att operera, säger SVT-profilen till tidningen.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

ANNONS