News55

Lars Lerin har fått barn igen: ”Inte lätt”

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 10 jan. 2022

Lars Lerin och maken Junior har fått tvillingar. Nu berättar paret om utmaningarna med fyra små barn hemma.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Konstnären och illustratören Lars Lerin, 67, och maken Junior, 44, gifte sig för 12 år sedan och har barnen Rafael, 6, och Gabriel, 5, där Junior är den biologiska pappan. Och nu har familjen utökats med ytterligare två barn, tvillingflickorna Iris och Gerd, 2, 5 år gamla.

Men att ha fyra småbarn hemma är inte helt enkelt, speciellt då Lars behöver fokusera på sitt jobb och där Junior har tagit merparten av ansvaret. Just nu är flickorna i Brasilien och väntas hem först i januari men paret har nyligen varit på plats i Juniors hemland Brasilien för att träffa barnen som nu bor hos Juniors syster.

Men nu resonerade de båda om hur tiden ska räcka till med fyra barn.

– Vi måste ha hjälp. Jag känner att jag måste få ha tid för att måla för att annars kan inte jag klara mig, säger Lars Lerin i Nya Wermlands-tidningen

– Men jag har mycket tid. Det blir inte så lätt. Det är inte bara att ha barn, man måste jobba med dem. De måste äta, ha kläder och jag kan inte göra allt på en gång, säger Junior.

Tidigare har Junior och Lars lämnat in en skilsmässoansökan i början av 2021, ett misstag enligt Lars som helt enkelt glömde bort att han ansökt. Nu verkar det vara annat ljud i skällan. Barnskratt och blöjbyte står på schemat för det populära TV-paret.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS