News55

Pernilla Wahlgren: "Återigen en katastrof för branschen"

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 04 jan. 2022

Pandemin har drabbat Pernilla Wahlgren hårt. De nya restriktionerna sätter åter käppar i hjulet för hennes succéshow.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Artisten Pernilla Wahlgren, 54, har inte hybris längre. Hennes framgångsrika show ”Pernilla Wahlgren har hybris” som fyllt arenor och folkets hus från norr till söder i Sverige lär återigen får stoppas.

De nya restriktionerna, som innebär att allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare inomhus kräver vaccinationsbevis och en begränsad storlek på sällskap till max 8 personer samt 1 meters avstånd mellan sällskap.

Det skapar onekligen problem för Hybris-gänget där Hanna Hedlund, 46, Ola Forssmed, 48, Måns Nathanelson, 45, och Kim Sulocki, 49, ingår.

Under förra året fick showen ställas in och Pernillas liv blev lite lugnare och hon kunde dra sig tillbaka till sitt andra boende i Spanien och ta njuta av egentid. Men med de nya restriktionerna som träder i kraft 23 december är det ingen glad sångerska som berättar om sitt missnöje på sitt Instagramkonto.

”Man ska inte ropa hej tydligen…Avstånd på publiken över 500 personer gör att vi inte kan köra. Vi har en utsåld turné med fullsatta hus med över 500 personer. Vi kan inte välja ut de få som ska komma. Det är återigen en katastrof för branschen!!!! Tack regeringen!”

Nu återstår att se hur man gör med sålda biljetter. Det viktigaste är förstås säkerheten och att minska smittorisken.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS