News55

Sven Melander har fått cancer

Artikelbild
Anton Hagwall
Anton Hagwall
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 20 mars 2018

Sven Melander, 70, har drabbats av cancer. Han berättar själv om beskedet i en video på sin facebook-sida. – Strax före jul så upptäcktes en tumör i min kropp. Och tyvärr så var den elakartad, säger han i klippet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Sven Melander har fått cancer. “Breaking news! Jag har inget hår #fuckcancer”. Så skriver skådespelaren själv på sin facebook-sida i samband med ett klipp där han nu går ut och berättar officiellt om sin sjukdom.

Det var strax innan jul Sven Melander fick beskedet att han drabbats av cancer.

– Och tyvärr så var den elakartad, berättar han i klippet.

Sven Melander berättar vidare att han har opererat bort tumören, men att hans läkare rekommenderat honom att genomgå en cellgiftsbehandling, vilket han nu gör. Behandlingen ska vara klar någon gång i maj.

– Då ska jag förhoppningsvis vara friskförklarad. Blir jag inte det, så kommer jag begära pengarna tillbaka, säger han skämtsamt.

LÄS MER: Sven Melanders raseri mot Melodifestivalen: ”Det är ett jätteförakt mot tittarna!”

Skämtsam mitt i allvaret

Det är en överhuvudtaget lättsam och skämtsam ton Sven Melander har i klippet, trots det tunga beskedet. Om sin första reaktion säger han:

ANNONS

– Det första jag tänkte var, det kom väldigt olämpligt.

Men trots skämten finns förstås en allvarlig underton.

– Egentligen så mår jag ganska bra. Ja, så bra man mår när man får cellgifter.

Han fortsätter:

– Jag vet att många kompisar och vänner som får det här beskedet nu, jag vet att ni tänker på mig och det gör mig väldigt glad. Och samtidigt ska ni veta, herregud, det finns så väldigt många människor som har det mycket, mycket, mycket sämre än jag, säger Sven Melander i klippet.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS