News55

Svenska Hollywoodfrun öppnar upp om sitt problemfyllda åldrande

Artikelbild
Foto: Naina Helén Jåma/TT
News55
News55
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 06 aug. 2022

Hon blev folkkär genom sin medverkan i tv-serien Svenska Hollywoodfruar. I en ny intervju öppnar hon upp om problemen med sitt åldrande.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Maria Montazami slog igenom på bred front i de svenska tv-rutorna genom sin medverkan i realityserien Svenska Hollywoodfruar 2009. Hon var serien trogen ända fram till att den lades ned för två år sedan. Dessutom har hon medverkat i en lång rad reklamfilmer och så sent som i år har hon deltagit i tvprogrammen The Island och Hela kändis-Sverige bakar.

I en ny intervju med Hänt öppnar hon nu upp om besvären med sitt åldrande.

– Man blir stel, man går upp i vikt och nu det här klimakteriet man är i. Det är väldigt mycket med min kropp som förändras, och det tycker jag är otroligt jobbigt och tråkigt, berättar hon.

Den numera 56-åriga Maria Montazami föddes i Västerås med efternamnet Westphal. 1987 reste hon som 21-åring till Los Angeles för att hälsa på sin syster och stannade sedan kvar och tog jobb som au pair och senare servitris. Det var under vistelsen i USA som hon träffade sin blivande man, iraniern Kamran Montazami, som hon gifte sig med tre år senare.

Paret har fyra barn som alla förekommit tillsammans med sin mor i Svenska Hollywoodfruar. 

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS