News55

Ullared–Morgan om sin medverkan: "De får göra som de vill"

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 05 maj 2022Publicerad: 05 maj 2022

Framtiden är osäker för Ullared-Morgans medverkan i ”Ullared”. Dock är han nöjd med den uppmärksamhet han fått under åren och verkar bry sig föga om kommande inspelningar.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Långköraren ”Ullared” sändes första gången hösten 2009 och är nu uppe i 85 säsonger. Programmet har varit en enorm tittarsuccé för Kanal 5 där varje avsnitt setts av cirka en miljon tittare. Radarparet Ola-Conny Wallgren, 58, och Morgan Karlsson, 49, har varit oerhört populära och många besökare har bokstavligen vallfärdat till varuhuset för att få en glimt av profilerna.

Men nu råder det stor osäkert kring om det blir en ytterligare en säsong. Det var i slutet av januari som GK:s nya VD Patrik Levin lät meddela att man inte bestämt sig.

– Senaste säsongen spelades in 2019, serien har varit helt och hållet inställd under pandemin. Vi har inte fattat beslut om hur vi ska göra under 2022, säger han till Expressen.

Morgan känner sig nöjd med sin insats genom åren då han fått möta många nya bekantskaper och följare. För några veckor sedan var han ute på galej i Falkenberg och många fans kom för fram för att fråga om hans fortsatta medverkan i programmet.

– I helgen var jag ute och hade jätteroligt, pratade med mina fans och så där. Programmet är ju väldigt stort än så länge, så det är inget jag tänker på vad som skulle hända om det läggs ner. Men senast idag var det två tre kunder som frågade om vi inte skulle fortsätta, om det inte skulle komma något nytt snart, har han berättat för Hänt.

Numera tycker han inte längre det är jobbigt när folk vill prata om programmet, tack vare att han blivit van genom åren med all medial uppmärksamhet.

– Äsch! Jag vet inte. Nu har jag hållit på med det här så länge, så det känns nästan tidlöst. Och jag tycker inte att det är jobbigt när folk kommer fram och pratar, för dom är alltid trevliga och jag har inte gjort något som sårar någon, som att kritisera Socialdemokraterna och säga att jag är moderat eller något sånt. Allt jag gått ut med är att jag är kristen och ensamstående.  Dom får göra som dom vill. Jag har gjort mitt, varit med i tolv säsonger, så jag är rätt så nöjd. Det spelar ingen roll om de kör på heller, för jag har haft jätteroligt under de här åren.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS