News55
Detta är en sponsrad artikel

Lansering av innovativ fintech-produkt

strictly money
I den snabbt föränderliga fintech-branschen gör ett brittiskt företag stora framsteg med sitt innovativa tillvägagångssätt för förmögenhetsuppbyggnad och investeringar.(Foto: Pexels)
News55 Partner
News55 Partner
Uppdaterad: 13 juni 2024Publicerad: 12 juni 2024

I den snabbt föränderliga fintech-branschen gör ett brittiskt företag stora framsteg med sitt innovativa tillvägagångssätt för förmögenhetsuppbyggnad och investeringar.

Mest läst i kategorin

Fintech-företaget Strictly Moneys betalkortsprodukt är utformad för att tilltala en bred skara investerare, från etablerade kapitalägare till de som strävar efter att nå ekonomiska framgångar. Genom att koppla betalkortet till högavkastande konton associerade med hedgefonder och institutioner erbjuder företaget ett attraktivt förslag för investerare som vill maximera sina avkastningar. 

Att uppnå denna breda attraktionskraft kräver en djup förståelse för de mångsidiga behoven och ambitionerna hos potentiella investerare, kombinerat med ett åtagande för finansiell utbildning och tillgänglighet.

“Vi är redo att lansera en betalkortsprodukt som inte bara riktar sig till etablerade investerare utan också syftar till att attrahera individer som är angelägna om att bygga förmögenhet och säkra en bättre framtid”, säger bolagets CEO Will Povey.

Läs mer och registrera dig för aktier här!

Strategisk produktlansering skandinavisk marknad

Beslutet att lansera betalkortsprodukten först i Skandinavien och Storbritannien/Irland är ett strategiskt drag som utnyttjar de starka fintech-ekosystemen och höga nivåerna av digital bankadoption i dessa regioner. Skandinavien är särskilt känt för sin teknikvänliga befolkning och öppenhet för innovativa finansiella lösningar, vilket gör det till en idealisk testmarknad för nya fintech-produkter. Storbritannien och Irland erbjuder en stor potentiell kundbas med ett starkt intresse för finansiell teknologi och investeringsprodukter. 

Förhandsregistreringserbjudanden bygger aktieägarbas

För att generera tidigt intresse och bygga en gemenskap av engagerade intressenter erbjuder företaget 1 000 aktier utan kostnad till individer som förhandsregistrerar sig för att få information och nyheter om företagets produkter. 

Unikt förregistreringserbjudande!

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att förhandsregistrera dig för att få information om våra betalkortsprodukter och tjänster som kommer att lanseras senare under 2024 så att du kan vara bland de första att börja använda Strictly Moneys produkter.

– Förhandsregistrera dig nu för att få information om Strictly Moneys produkter och tjänster och bli en Strictly Money-kortinnehavare 2024.

– Få 1 000 aktier i Strictly Money Limited (värde cirka 5 000 SEK).

Läs mer och registrera dig för aktier här!

Notering på Aquis Stock Exchange 2024

Företagets förberedelser för notering på Londonbaserade Aquis Stock Exchange är ett strategiskt drag som erbjuder flera fördelar. 

Samtidigt har man beslutat att korslista på Frankfurtbörsen och Stockholmsbörsen NGM.  Detta för att dels nå en bredare europeisk publik och dels för att företag att få tillgång till kapital och synlighet inom den nordiska regionen samt investerare och en mängd handlingsbara värdepapper genom Frankförtbörsens elektroniska handelsplattform, Xetra.

“Vi är redo att göra ett betydande avtryck på den europeiska fintech-scenen med innovativa betalkortsprodukter och strategiska initiativ”, säger Will Povey och fortsätter;

“Genom att tilltala en bred skara kunder och investerare, strategiskt lansera på nyckelmarknader, bygga en stor aktieägarbas och utnyttja fördelarna med notering på Aquis Stock Exchange och korslistning på andra europeiska börser, positionerar vi oss väl för tillväxt.”

News55 Partner
News55 Partner

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte News55 eller redaktionens åsikter.

News55 Partner
News55 Partner

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte News55 eller redaktionens åsikter.