News55
Detta är en sponsrad artikel

Påskfest med lamm och chèvrepotatis

Ulf Elfving
Ulf Elfving
Uppdaterad: 15 apr. 2017Publicerad: 15 apr. 2017

Påskalammet har avnjutits, i kotlettform. Och tillbehören var superba!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Provade att göra chèvregratinerad potatis och det kan jag rekommendera. Brynte skivor av mandelpotatis, hällde på grädde och smulade ner rejält med chèvre. Hällde över alltsammans i en ugnsform och gratinerade tills färgen var fin.

Lammracksen går bra att bara steka i panna till rosa innerfärg, Kanske med en kvist timjan eller rosmarin. Men glöm inte att koka ur stekpannan efteråt med en liten skvätt rödvin och en klick smör. Det blir en sky som är så smakrik att man vill äta den med sked. Glad påsk!

Och vitlökssmör – mycket! – är ju så sagolikt gott till.

ANNONS
Spela klippet

Analytikern: Så kan vi rädda fastighetsmarknaden

Efter en tid av utmaningar börjar fastighetsmarknaden sakta vända uppåt – men vad krävs för att den ska återfå sin fulla styrka? Fastighetsmarknaden börjar visa positiva tecken efter en tuff period av prisfall och låg aktivitet under 2022. Erik Holmberg, marknadsanalytiker på Hemnet, beskriver i E55 studio, dagens fastighetsmarknad som en återhämtning, men påpekar att […]