News55

Kvinna rånad – sparkade sönder rullatorn

kvinna
"Ynglingarna" rånade kvinnan och sparkade sönder hennes rullator. Nu vädjar polisen på Facebook till allmänheten om tips. (Foto: Janerik Henriksson/TT)
Ola Söderlund
Ola Söderlund
Uppdaterad: 25 sep. 2024Publicerad: 25 sep. 2024

Den äldre kvinnan blev angripen av tre “ynglingar” tidigt i måndags morse. Hon blev inte bara rånad på sina pengar utan fick även rullatorn söndersparkad.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Händelsen ägde rum omkring 06.45 i måndags morse den 23 september i Stadsparken i Perstorp i Skåne och nu vädjar polisen om allmänhetens hjälp för att få fast gärningsmännen, som beskrivs av polisen som “ynglingar”.

Det var en förbipasserande som ingrep och kom till den äldre och utsatta kvinnans undsättning.

Du som hjälpte kvinnan – kontakta polisen

“Det verkar som att rånet blivit avbrutit av någon i allmänheten som passerat. Denne person har sedan hjälpt målsäganden och lånat ut sin telefon till henne”, skriver polisen i Helsingborg på sin Facebooksida.

Polisen vädjar nu till allmänheten att höra av sig om de sett något så att de skyldiga kan lagföras för det brutala brottet.

Särskilt vänder man sig till den person som hjälpte kvinnan.

“Vi behöver nu komma i kontakt med denna person som kan ha viktiga uppgifter i vår utredning. Sök utredare vid lokalpolisområde Helsingborg Utredning 4 på 114 14 eller på www.polisen.se/tips“.

Läs även: Alarmerande ökning av fräckt äldrebedrägeri News55

ANNONS

ANNONS

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS