News55

Leif ”Loket” Olsson: ”Det är lite si och så med kroppen”

Artikelbild
Linnéa Wallin
Linnéa Wallin
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 11 okt. 2016

På lördag firar Bingolotto 25 år i TV4 där bland andra Leif ”Loket” Olsson kommer att medverka. Eftersom hälsan inte är på topp har produktionen lovat att anpassa sändningen efter hans behov.  

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

– Det är klart att vi anpassar programmet utifrån de förutsättningar och möjligheter som han har, säger Henrik Lindroth, marknadschef på Folkspel till Expressen.

Leif Loket Olsson var programledare för Bingolotto 1991-1999 och gjorde comeback under 2004 för att sedan dra sig tillbaka från programmet för gott. På lördag är det 25-årsjubileum för programmet och många gamla programledare är inbjudna för att fira.

– Haha, ja jag har ju inte varit med på så många år så laddad och laddad… men det är klart, det är fantastiskt att det kan bli ett 25-årsjubileum på ett tv-program som egentligen ingen trodde på från början, säger Leif ”Loket” Olsson.

      LÄS MER: Så här ska TV4 locka över oss mogna tittare

Hälsoproblem

När Leif ”Loket” Olsson gästade Bingolotto förra året berättade han att han hade en del problem med hälsan.

– Ja och det har ju inte blivit bättre utan det är som det är. Man blir äldre och äldre, jag är 74 nu och det känns i kroppen att jag är äldre så man får ta det lite lugnt.

Ett hälsoproblem har varit att Leif ”Loket” Olsson haft problem med yrsel.

ANNONS

– Jag har dålig balans och känner att det är lite si och med kroppen. Men jag hänger ju med och det märks inte när jag snackar. Det fungerar perfekt. Men det känns att jag är äldre, så är det bara, avslutar Leif ”Loket” Olsson till Expressen.

     FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS