Artikelbild
TT Nyheter
TT Nyheter
Uppdaterad: 14 mars 2024Publicerad: 14 mars 2024

Nashvilles båda svenskar Gustaf Nyquist och Filip Forsberg hade en bra kväll när Winnipeg besegrades på bortaplan med 4–2. Nyquist inledde målgörandet genom att göra 1–0 efter lite mer än sex minuter i första perioden. Och målet som gav laget 3–0 i inle…

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Forsberg och Nyquist bakom NashvillesegerJohn Woods/AP/TTGustav Nyquist (till vänster) och Filip Forsberg firar Forsbergs 3–0-mål gjort efter en lurig bakåtpass mellan benen i matchen som deras lag Nashville vann över Winnipeg med 4–2.IshockeyTT Nashvilles båda svenskar Gustaf Nyquist och Filip Forsberg hade en bra kväll när Winnipeg besegrades på bortaplan med 4–2. Nyquist inledde målgörandet genom att göra 1–0 efter lite mer än sex minuter i första perioden. Och målet som gav laget 3–0 i inledningen av den tredje perioden var rena uppvisningen i hur man lurar motståndare. Nyquist åkte på en hög puck som lobbades in i Winnipegs försvarszon, han fick tag i den och var fri – men väldigt tätt inpå målvakten – och la istället för att skjuta en snabb bakåtpass mellan benen till Forsberg som kom åkande och drämde in ett direktskott. Nashville har goda chanser att ta sig till slutspel, ett slutspel där Winnipeg sannolikt kommer att vara med.Lars Larsson/TT