Janogys succé – sköt Fiorentina till final

Artikelbild
TT Nyheter
TT Nyheter
Uppdaterad: 09 mars 2024Publicerad: 09 mars 2024

Fotbollslivet leker för Madelen Janogy i nya klubben Fiorentina. På söndagen skickade hon laget till final i italienska cupen genom att göra två av målen i 3–1-segern borta mot Juventus. Med totalt 4–1 i semifinalen bärgades en plats i finalen, där anti…

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Janogys succé – sköt Fiorentina till finalHenrik Montgomery/TTMadelen Janogy fortsätter att imponera i sin nya klubb Fiorentina. Arkivbild.FotbollTT Fotbollslivet leker för Madelen Janogy i nya klubben Fiorentina. På söndagen skickade hon laget till final i italienska cupen genom att göra två av målen i 3–1-segern borta mot Juventus. Med totalt 4–1 i semifinalen bärgades en plats i finalen, där antingen Roma eller Milan väntar. Janogy satte 1–0 redan i den fjärde minuten och punkterade i princip dubbelmötet när hon gjorde 3–1 fem minuter in i den andra halvleken. Den svenska landslagsanfallaren, som bytte Hammarby mot Fiorentina vid årsskiftet, har haft en strålande start i Florens. Det här var tredje matchen av elva sedan flytten till Italien där 28-åringen blev tvåmålsskytt.