Artikelbild
TT Nyheter
TT Nyheter
Uppdaterad: 07 apr. 2024Publicerad: 07 apr. 2024

Inter Miamis storstjärna Lionel Messi gjorde att av målen när MLS-laget spelade oavgjort, 2–2, mot Colorado. Matchen natten mot söndagen var Messis första med laget efter att 36-åringen skadade en lårmuskel mot Nashville i Champions Cup den 13 mars. Mes…

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Messi målskytt i återkomstenRebecca Blackwell/AP/TT Inter Miamis storstjärna Lionel Messi i kamp med Colorados Kimani Stewart-Baynes i matchen som slutade 2–2.FotbollTT Inter Miamis storstjärna Lionel Messi gjorde att av målen när MLS-laget spelade oavgjort, 2–2, mot Colorado. Matchen natten mot söndagen var Messis första med laget efter att 36-åringen skadade en lårmuskel mot Nashville i Champions Cup den 13 mars. Messi började på bänken men slog till med sitt fjärde mål på lika många MLS-matcher den här säsongen, knappt tio minuter efter att han blivit inbytt i början av andra halvlek. Efter matchen var Miamis tränare inte helt nöjd med det oavgjorda resultatet och lagets prestation. Men han hade inga klagomål på Messi.Det viktigaste är att han känner sig frisk och att det känns bra, sade Gerardo “Tata” Martino.