Artikelbild
TT Nyheter
TT Nyheter
Uppdaterad: 20 mars 2024Publicerad: 20 mars 2024

Vancouvers Elias Pettersson och Buffalos Rasmus Dahlin, två av NHL:s bäst betalda svenskar, varvade varandras målskytte i nattens NHL. Pettersson inledde med att skjuta 2–0 i andra perioden, Dahlin svarade med att reducera i tredje. Tio minuter senare v…

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Pettersson dominerade het svenskduellDarryl Dyck/The Canadian Press via AP/TTBuffalos Rasmus Dahlin låg tungt på isen efter att Elias Pettersson skjutit 3–1 i öppen kasse. Några sekunder senare reducerade Dahlin.IshockeyTT Vancouvers Elias Pettersson och Buffalos Rasmus Dahlin, två av NHL:s bäst betalda svenskar, varvade varandras målskytte i nattens NHL. Pettersson inledde med att skjuta 2–0 i andra perioden, Dahlin svarade med att reducera i tredje. Tio minuter senare var Pettersson framme igen och sköt 3–1 i öppen kasse med knappt två minuter kvar – hans 33:e mål för säsongen. Men Dahlin vägrade att ge upp och reducerade med 21 sekunder kvar till 3–2. Mer än så blev det inte, det blev matchens slutresultat. Pettersson noterades även för en assist.Jonas Grönvik/TT