News55

Unge Ibrahimović målskytt i blågult

Artikelbild
Vincent Seger Ibrahimović när han tränade med P16-landslaget på Bosön nyligen. (Foto: Perla Gow/TT)
TT Nyheter
TT Nyheter
Uppdaterad: 10 apr. 2024Publicerad: 10 apr. 2024

En ny generation Ibrahimović har gjort mål i blågult. När P16-landslaget inledde fyrnationsturneringen i Belgien med att slå just Belgien gjorde Vincent Seger Ibrahimović segermålet, matchens enda. – Jättefin prestation och rättvis seger i slutändan, sä…

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Unge Ibrahimović målskytt i blågultPerla Gow/TTVincent Seger Ibrahimović när han tränade med P16-landslaget på Bosön nyligen.FotbollTT

Jättefin prestation och rättvis seger i slutändan, säger förbundskaptenen Axel Kjäll om lagets insats, enligt Fotbollförbundets hemsida.

I nästa match väntar Nederländerna och på lördag Danmark i en turnering där matcherna spelas i två halvlekar om 40 minuter vardera. Nederländerna slog Danmark med 3–0 i sin första match.