News55

"Arga snickaren" fick dumpa priset på lyxvillan

Arga snickaren
Anders Öfvergård, "Arga Snickaren", 56, tvingades sänka priset på sin lyxvilla med över två miljoner kronor. (Foto: Simon Eliasson/TT)
Ola Söderlund
Ola Söderlund
Uppdaterad: 09 aug. 2024Publicerad: 09 aug. 2024

Det blev inte som han tänkt. Anders Öfvergård, mest känd som “Arga snickaren”, tvingades sälja sin lyxvilla rejält under utgångspris.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

“Jag har som policy att inte kommentera mina kunders försäljningar”, säger Henrik Rundgren, fastighetsmäklare vid Notar och ansvarig för objektet, till Hänt som rapporterar om Anders Öfvergårds drömhusförsäljning.

Men det blev inget drömpris. Tvärtom fick lyxvillan på 312 kvadratmeter fördelat på 10 rum och kök och med bastu, biorum och bedårande utsikt och rymlig tomt gå för drygt två miljoner under utgångspriset.

Det blev slutpriset för Arga snickarens Värmdövilla

I mars lades annonsen ut första gången med ett pris på 25 miljoner kronor för den pampiga villan på Värmdö i Stockholms skärgård.

Priset sänktes sedan i maj med två miljoner kronor och nu är villan såld med ett slutpris på 22,8 miljoner kronor, berättar Hänt med hänvisning till bostadssajten Hemnet.

Hantverkaren Anders Öfvergård, 56, är aktuell på nytt som programledare i Renoveringsdrömmar. Han har även setts i Över Atlanten.

Anders Öfvergård trampade tidigare i klaveret efter en omtalad köttstöld.

TV4 bröt också samarbetet med honom sedan han angripit en kvinnlig kollega under en personalfest i Karibien.

ANNONS

Men nu är han alltså tillbaka i rampljuset.

ANNONS

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS