News55

Apoteket som höjer sin rabatt för senior

Kronans apotek, apoteket som höjer sin rabatt för seniorer.
Kronans apotek höjer sin rabatt för seniorer. (Foto: Naina Helén Jåma/TT)
Annika Hjerpe
Annika Hjerpe
Uppdaterad: 10 juli 2024Publicerad: 10 juli 2024

Kronans apotek höjer sin rabatt för seniorer. Alla medlemmar som är över 65 får 15 procent rabatt på egenvårdsprodukter och receptfria läkemedel.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Genom att höja sin rabatt för seniorer vill Kronans apotek göra det lättare och billigare för dem att ta hand om sin hälsa.

Medlemsrabatten för seniorer är en del i bolagets uppdrag att stödja hälsa och välbefinnande i alla åldrar och den gäller i 500 fysiska butiker och i bolagets e-handel.

De medlemmar i Kronans apotek som är över 65 får seniorrabatt och från och med nu höjs rabatten till 15 procent.

Seniortisdagar

Caronline Forshéll, Marknads- och kommunikationsdirektör på Kronans apotek säger att seniorrabatten är ett sätt för bolaget att visa sitt stöd till en viktig del av samhället.

“Vi ser fram emot att fortsätta välkomna alla seniorer på ‘Seniortisdagar’, där de inte bara får ta del av rabatten, utan även kan dra nytta av personlig rådgivning och våra kvalitativa produkter som stödjer ett aktivt och hälsosamt liv”, säger hon i ett pressmeddelande.

Seniorrabatten gäller inte på tjänster, redan rabatterade varor, receptbelagda och förskrivna produkter, modersmjölkersättning eller på varumärket The Ordinary.

Så ser du om ditt apotek är lagligt

Många svenskar har inte en aning om nätapotek är lagliga eller inte och ovissheten är störst hos 65-plussare.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS