News55

Tips för att förstå nivåhöjning och karaktärsutvecklingssystemet i World of Warcraft

WoW Skycoach.gg
News55 Partner
News55 Partner
Uppdaterad: 26 sep. 2024Publicerad: 02 sep. 2024

World of Warcraft är en kultklassiker inom MMO RPG-genren som har fascinerat miljontals spelare sedan dess lansering 2004 och skapat idéer som aktivt används av olika spelutvecklare för nya projekt.

Mest läst i kategorin

Under de 20 år som WoW har funnits har spelet genomgått många förändringar och tillägg och har övergett det linjära nivåsystemet. Nu kan varje spelare få World of Warcraft-boosting som de själva vill. Mer exakt kan du välja den uppdatering som du gillar mest och som passar spelets områden.

I den här guiden kommer vi att analysera alla funktioner i hjälteutvecklingen och sätt att göra den så lönsam och användbar som möjligt för spelaren. Processen kommer att ta hänsyn till den potentiella spelupplevelsen och förståelsen hos spelare som börjar spela World of Warcraft för första gången eller återvänder för att utforska nästa stora expansion.

Förstå nivåsystemet

Varje ny expansion introducerar ett nivåtak med en gradvis ökning, så processen gick upp till nivå 120, men i den nuvarande expansionen Dragonflight sänktes den till 70. I den nya expansionen, War Within, kommer antalet spelarnivåer att förbli desamma.

WoW-boostingprocessen kan delas in i flera faser:

  • 1–10 – Initiala nivåer, spelaren genomgår träning i att slutföra uppdrag, använda färdigheter, farma och studera spelhistorien. Framstegen är ganska snabba och intressanta.
  • 10–60, spelaren väljer själv i vilket av expansionsområdena man ska slutföra uppgifter. Det kan vara Lich King, Shadowlands och så vidare tills du når nivå 60 genom uppdrag, slipning och raider.
  • 60–70, du seglar till Draköarna, där du kommer att hjälpa forskare och studera hemligheterna hos alla fyra typer av drakar, och till slut kommer du att nå huvudstaden och till och med kunna tämja en av dem.

Chromie Time

Detta är en funktion som introducerades i Shadowlands-uppdateringen, som kom precis före den nuvarande Dragonflight. Den låter spelare välja vilken expansion som helst från det förflutna för att få WoW-boosting.

Erfarenhet kommer att erhållas från nivå 10 till 60 och den nuvarande uppdateringen. Detta system ger spelarna flexibilitet och frihet att välja, även när det gäller områden, eftersom alla spelare gillar olika innehåll och utvecklarna från Blizzard inte begränsar dem på något sätt.

Nivå 1–10: Inledande erfarenhet

Varje hjälte dyker upp på Azeroth på nivå 1 och alla 10 nivåer spenderas i startzonen. Du kommer att kunna välja en av två startvarianter som hjälper dig att komma igång och nå 10 WoW-nivåer.

Varje ny karaktär börjar sin resa på nivå 1, och de första 10 nivåerna spenderas i startzonen. Det finns två huvudalternativ för startupplevelsen:

  • Exile’s Reach är en modern och optimerad startzon som dök upp i Shadowlands-uppdateringen. Den är utformad för att lära nya spelare grunderna i processen i World of Warcraft och tar 30–45 minuter att komma till nivå 10.
  • Startzonen för din fraktion och ras. Den är unik för varje karaktärstyp och introducerar samtidigt alla funktioner för din ras. Denna väg är mycket långsammare, men mer intressant för dem som vill lära sig handlingen i Azeroths värld.

Nivå 10–60: Chromie Time och val av expansion

När du når nivå 10 kommer du att kunna välja en av de nuvarande uppdateringarna i Stormwind eller Orgrimmar, beroende på din fraktion. På detta sätt kommer du att kunna nå nivå 60.

Valet av rätt expansion för nivåhöjning beror på dina preferenser:

  • Warlords of Draenor – den snabbaste expansionen när det gäller WoW-boosting tack vare ytterligare uppdrag och bonusupplevelse.
  • Legion – fokuserar på både karaktärsutveckling och Azeroths historia. Detta är ett val för balans och innehåll, inte bara accelererad nivåhöjning.
  • Battle for Azeroth – låter spelare fullt ut utforska handlingen kring Azeroth och fokuserar på berättande snarare än snabb WoW-boosting.
  • Mists of Pandaria – en unik ö bebodd av representanter för en speciell pandanras, och områdena är kända för sin lugn och avslappnade nivåhöjning och WoW-guldfarming.

Använd specialutrustning som har passiva bonusar till den erfarenhet som erhålls och som förbättras genom att öka din karaktärs spelnivåer. Den kan köpas i vilken större stad som helst, och det är bättre att förlita sig på dessa reliker om du vill gå snabbare framåt i World of Warcraft.

Använd erfarenhetsförstärkare, detta inkluderar mat och vila i fredliga zoner och värdshus, för att få en ökad erfarenhet medan denna bonus är aktiv.

Nivåhöjning 60–70 och förbered dig för att anlända till Draköarna

Slutstadiet för den nuvarande uppdateringen äger rum på Draköarna, en ny kontinent som upptäcktes efter slutet av Shadowlands-fasen. Det ger spelare nya mekaniker och möjligheter att höja nivå och utveckla yrkessystemet och öppnar upp nya riddjur, inklusive fria flygningar över Azeroth.

Alternativa sätt att öka nivåer

  • PVP – om du deltar i strider mot andra spelare för fraktionens ära kan du också få ytterligare erfarenhet för framgångsrika åtgärder.
  • Husdjurstrider – alla spelare kan kräva spelmontrar och använda dem i olika strider, inklusive för att stärka din karaktär. Detta format är lämpligt för spelare som älskar minispel som en faktor för att säkerställa framsteg.

Glöm inte att följa listan över prestationer och slutföra dem så mycket som möjligt, eftersom detta kommer att ge dig unika belöningar och erfarenhetsvinster.

Slutsats

Hjälteutveckling i World of Warcraft är en resa som har många variationer av vägar och val för spelaren. Du kan fördjupa dig i Azeroths historia genom uppdrag och följa en stabil och stegvis utveckling av hjälten, eller fokusera på farming och jakt. Du kan följa raid-systemet eller PVP-formatet, eller ignorera alla dessa aktiviteter och välja World of Warcraft-boostingtjänsten för att snabbt nå nivå 70 och omedelbart gå vidare till den nya uppdateringen War Within fullt utrustad.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
News55 Partner
News55 Partner

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte News55 eller redaktionens åsikter.

News55 Partner
News55 Partner

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte News55 eller redaktionens åsikter.