Fick ett tips som ger underbara chokladmuffins, krispiga på ytan och saftigt mjuka inuti. Kolla här!
Enkla knepet som ger supergoda chokladmuffins
![](/_next/image/?url=https%3A%2F%2Fnews55.fra1.cdn.digitaloceanspaces.com%2Fuploads%2F2024%2F04%2F20240324_1702281-scaled-1.jpg&w=1200&q=75)
![Ulf Elfving](/_next/image/?url=https%3A%2F%2Fnews55.fra1.cdn.digitaloceanspaces.com%2Fuploads%2F2024%2F04%2FUlf-Elfving-300x278.jpg&w=1200&q=75)
Ulf Elfving
Uppdaterad: 24 mars 2024Publicerad: 24 mars 2024
ANNONS
ANNONS
Mest läst i kategorin
Penny, 7 år, och mamma Carro bakar makalöst goda kladdmuffins. Ytan är lätt frasig och innehållet ljuvligt krämigt. Receptet innehåller en ingrediens som Carro själv lagt till: en matsked O´boy-pulver! Så här gör man:
Sätt ugnen på 225 grader. Rör försiktigt ihop 3 dl socker och 2 ägg. Blanda 1½ dl vetemjöl med 3 msk kakopulver, 1 msk O´boy-pulver, 2 tsk vaniljsocker och 1 krm salt. Rör ner det i äggsmeten. Smält 100 g smör och rör ner det. Fyll pappersformar med smeten. Grädda i nedre delen av ugnen i 8-10 minuter. Klart!
De här godsakerna kan ätas ljumna eller kalla. Som dessert kan man servera dem med en gräddklick och ett eller flera färska hallon. Lycka till!
![](https://news55.fra1.cdn.digitaloceanspaces.com/uploads/2024/04/20240324_1702281-scaled-1-1024x768.jpg)
Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS
Senaste nytt
ANNONS