A-
A+

Kansas City klart för Super Bowl – Swift kan missa

Taylor Swift på plats på läktaren när Kansas City slog Baltimore.
Taylor Swift på plats på läktaren när Kansas City slog Baltimore.
Amerikansk fotbollTT-AFP

Taylor Swift fanns återigen på läktaren när hennes pojkvän Travis Kelce och hans Kansas City blev klara för Super Bowl efter att ha slagit ut Baltimore med 17–10 i NFL-slutspelet.

Men om världsstjärnan kan närvara då är högst oklart.

I finalen, som spelas i Las Vegas den 11 februari, kommer Kansas City att ställas mot San Francisco som slog Detroit med 34–31. De två lagen möttes i Super Bowl i februari 2020, en match som Kansas City vann.

Kansas City, som är regerande mästare och nu har nått Super Bowl fyra av de fem senaste åren, stod för en solid försvarsinsats vilket satte käppar i hjulet för förhandsfavoriten Baltimores quarterback Lamar Jackson.

Samtidigt stod Kansas Citys motsvarighet Patrick Mahomes för en klockren offensiv insats och noterades bland annat för en långpass.

Det har varit ett otroligt år, vi har varit underdogs i de senaste matcherna, men vi har aldrig känt oss som underdogs, sade Mahomes efter matchen.

Även Kelce gjorde en stark insats och firade efteråt tillsammans med flickvännen Taylor Swift på planen.

Swift har vid upprepade tillfällen setts hejandes på läktaren på Kansas Citys matcher. Nu är frågan hur det blir på Super Bowl. 34-åringen från West Reading i Pennsylvania befinner sig nämligen på världsturné – och ska spela i Tokyo kvällen före finalmötet i Las Vegas.

Rättad: I en tidigare version uppgavs fel vinnare i Super Bowl 2020. Rätt är att det var Kansas City som vann.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.