News55

Här uppstod biljettkaos inför stor snackis

Artikelbild
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng
Uppdaterad: 24 apr. 2024Publicerad: 29 nov. 2023

Flera hundratusentals ställde sig i kö för att få tag i biljett till sommarens stora händelse.

ANNONS
ANNONS

“Det blev digitalt kökaos när biljetterna till Eurovision song contest i Malmö släpptes.” Så beskriver Aftonbladet situationen när tusentals fans samlades online för att få tag i en biljett. 

Klockan tio på förmiddagen släpptes biljetterna och intresset var mycket stort. 400 000 personer stod i kö enligt P4 Malmöhus för att köpa en biljett till musiktävlingen.   

”Jag gick in på sajten två minuter innan biljetterna släpptes, men hamnade ändå längre fram i kön än min kompis som hade gått in långt innan mig”, skriver en person på biljettjakt till Aftonbladet.

Enligt Ticketmaster är det finalen som lockar flest människor. 

”Biljetter till den stora finalen säljs snabbt och tillgängligheten är låg. Var vänlig kom tillbaka senare eftersom många biljetter kan bli tillgängliga igen eller försök köpa en biljett till andra föreställningar”, skriver Ticketmaster på sin hemsida. 

Eurovision song contest kommer att arrangeras i Malmö i år då Loreen förra året tog hem vinsten i Liverpool. Finalen kommer att gå av stapeln den elfte maj och semifinalerna den nionde och tionde maj. Malmö arena rymmer 15 000 personer.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

ANNONS