News55

Kanonstart för E55

Artikelbild
e55
e55
Uppdaterad: 25 apr. 2024Publicerad: 27 nov. 2017

Förra måndagen lanserades vår nya ekonomisatsning E55. Sajten har fått en flygande start med 46000 unika besökare första veckan.

ANNONS
ANNONS

– Otroligt roligt att se att så många har hittat till oss så snabbt. Nu kör vi vidare och hoppas slå många nya rekord framöver, säger redaktionschefen Karolina Palutko Macéus.

Under första veckan hade E55 en rad egna nyheter som fick genomslag i andra medier, bland annat hos nyhetsbyrån TT. Den stora hemtjänsthärvan som sträcker sig över flera Stockholmskommuner toppade Sveriges Radio P4 Stockholms sändning redan första dagen. Nyheten plockades även upp av Dagens Nyheter och lokaltidningarna Mitt i Järfälla och Mitt i Sundbyberg och även av StockholmDirekts tidningar.

– Vi har gjort en omfattande research och wallraffat för att få en sån bred bild som möjligt av bolaget som har fakturerat kommunerna minst 100 miljoner kronor. Kul att det uppskattas, säger Karolina Palutko Macéus.

Redan andra dagen lyckades också E55s nyhet om kundraset för försäkringsbolaget Folksam slå sig in hos nyhetssajten Omni. Och just artiklar om försäkringsbolag och banker verkar vara något som intresserar våra läsare.

Krönikan om hur banker blåser bolånekunderna ute i landet har varit en annan välläst artikel. Av läsarmejl att döma verkar många känna igen sig.

Allra mest läst den här veckan var artikeln om det äldre par som känt sig hotade av sin bank efter att ha satt in pengar på det egna kontot.

– Vi är väldigt glada och tar tacksamt emot tips på nyheter och förslag på ämnen våra läsa vill se på sajten.

Läs mer om E55 här.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS