News55

Så fördelas arvet efter Janne ”Loffe” Carlsson

Artikelbild
STOCKHOLM 20060207
Linnéa Wallin
Linnéa Wallin
Uppdaterad: 10 apr. 2024Publicerad: 23 nov. 2017

Janne ”Loffe” Carlsson gick bort i slutet av sommaren och nu står det klart hur arvet ska fördelas efter den folkkäre skådespelaren och artisten, det skriver Nöjesbladet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Skådespelaren och artisten Janne ”Loffe” Carlsson, 80, gick bort den 31 augusti i år i sviterna av levercancer.

Janne ”Loffe” Carlsson är kanske mest känd för sina roller i ”Göta kanal”-filmerna, men han var också en respekterad musiker som bland annat spelade trummor tillsammans med Jimi Hendrix under sin karriär.

Nu är bouppteckningen efter Janne ”Loffe” Carlsson klar och det blir de tre barnen som får dela på det största delen av arvet, tillgångar på drygt fyra miljoner kronor. Hans sambo sedan 20 år tillbaka, Gurianne Sandven, ingår inte i dödsboet, det skriver Nöjesbladet.

      LÄS MER: “Janne “Loffe” Carlssons hjärta var lika stort som hans skratt”

Känner lättnad

Enligt det testamente som skrevs i oktober förra året får Gurianne hälften av den tvåplansvilla utanför Kristianstad som paret bott i tillsammans sedan femton år tillbaka.

Villan lades ut till försäljning i oktober med ett utgångspris på 4,7 miljoner kronor men är ännu inte såld. Visningar pågår fortfarande av huset.

– Senast i dag tisdag, med två intresserade, säger Gurianne Sandven till Nöjesbladet.

ANNONS

Gurianne känner en lättnad över att bouppteckningen är färdig.

– Jag längtar efter att få lugn och att komma till ro. Janne hade kunnat vara mer klar med vissa praktiska saker. Han trodde inte att han skulle dö nu och har skjutit på vissa av dem.

Hon fortsätter:

– Jag har fått ett halvt hus och mina saker, det är jag nöjd med. Jag får också en efterlevnadsförsäkring, jag kommer att klara mig. Saker är inte så viktigt, avslutar Gurianne till Nöjesbladet.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS