News55

Så kammade Barbro, 77, hem storvinsten - två gånger på ett år

Artikelbild
Siri Hill
Siri Hill
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 24 nov. 2017

Barbro Svensson, 77, har all anledning att vara glad! Under ett och samma år har hon vunnit stora pengar både i Postkodlotteriet och på Triss i TV4, skriver Expressen. – Jag tänkte att det aldrig någonsin kommer att hända mig, säger Barbro Svensson till Expressen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det senaste året har 77-åriga Barbro Svensson från Listerby i Blekinge har en otrolig tur – eller skicklighet – i spel. Barbro vann 66 000 kronor på Postkodlotteriet, men hennes tur tog inte slut där. Hon skrapade sedan till sig 100 000 kronor på Triss i TV4, skriver Expressen.

– Vi kommer nog använda dem till att renovera huset. Det blir till att byta fönster bland annat. Det kostar ju en del, säger Barbro Svensson till Expressen.

      LÄS MER: Socialdemokraternas lotteri fick Gun, 80, att hamna hos Kronofogden

“Lite pengar kan man alltid göra av med”

Ja, förutom att Barbro nu inte behöver oroa sig för sin ekonomi på ett tag tycker hon också att det var spännande att åka till Stockholm och skrapa Triss i TV4:s studio. 100 000 kronor och flera erfarenheter rikare är “tur-Barbro” nu hemma i Listerby där hon och grannarna har mycket att prata om. Ett vanligt samtalsämne är naturligtvis Barbros vinst, och fira är något hon vid det här laget är van vid.

– Vi firar faktiskt inte så stort, utan vi tar det rätt lugnt. Men det känns bra, lite pengar kan man alltid göra av med, säger Barbro Svensson.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS