News55

Seniorevent kommer till Karlskoga

Artikelbild
Linnéa Wallin
Linnéa Wallin
Uppdaterad: 10 apr. 2024Publicerad: 27 apr. 2018

Den 8 maj slår News55 upp portarna till seniormässan i Karlskoga. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjuder vi på en intensiv dag fylld med glädje och inspiration för seniorer 55+.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scen underhåller bland andra skådespelaren Peter Harryson och gitarristen Bengt Magnusson med visor. Estradören, kuplettförfattaren och sångaren Mattias Enn kommer för att berätta om den bok han skrivit om operastjärnan Birgit Nilsson och bjuder även han på sång.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är tv-profilen Harald Treutiger.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.
Tid och plats:
Karlskoga, Nya Folkets Hus, 8 maj
Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS