News55

Stort intresse för ekonomi på seniormässan

Artikelbild
e55
e55
Uppdaterad: 25 apr. 2024Publicerad: 22 mars 2018

Under News55:s seniorevent i Västerås fanns bland andra investeringsrådgivaren Söderberg & Partners på plats för att prata om spara och placera med hundratals seniorer.

ANNONS
ANNONS

Harald Treutiger agerade moderator under onsdagens mässa, medan Linda Lyth, investeringsstrateg på Söderberg & Partners berättade om risker och möjligheter på marknaden.

– Det var väldigt välbesökt och det var roligt att se att så många var intresserade av sin ekonomi. Och även att många som redan gått i pension engagerar sig i marknaden och olika investeringar är väldigt kul, berättar Linda Lyth.

Både innan och efter föreläsningen kom en hel del intressanta frågor upp.

– Det var många som kom fram och pratade med både mig och min kollega Hanna som stod i vår monter. Och direkt efter min presentation kom åhörare fram till mig och ville ställa frågor kring investeringar, säger Linda Lyth.

Mässan var fullsatt och på plats fanns också tidningsdrottningen Amelia Adamo som höll en föreläsning om rekordgenerationen, alla födda mellan åren 1945–1954. Kommunens politiker var också på plats för att prata med invånarna om aktuella frågor.

– Det har varit en väldigt bra och uppskattad dag. Vi har haft busslaster av folk som kommit hela dagen, säger Curt Möller.

Tillsammans med pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna anordnade News55 för andra året i rad en seniormässa i Västerås.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS