News55

Börjar du redan förbereda inför Eurovision?

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 02 mars 2022Publicerad: 02 mars 2022

Visst är det ett par månader kvar tills Eurovision i Turin, Italien, går av stapeln. Men vi är nog många som redan nu börjar tänka på hur vi ska spendera den kvällen och om vi ska slå till med ett och annat odds inför eventet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

I år blir det den 66:e upplagan av Eurovision och den kommer att hållas i Italien. Oavsett var den hålls och vilken artist och låt som kommer att representera Sverige, så är publiken stor inför detta event. Idag kan man ju även se det på flera olika kanaler via internet, om man inte har den stora turen att man kommer finnas med på plats i Italien.

Att betta på stora event som Eurovision är ett växande intresse och även om man ändå skulle njuta av att följa varje sekund av eventet, så gör några spelade odds ofta att det blir mer spännande att agera publiken. Om du håller med om detta så bör du titta på oddsjämförelse inför Eurovision. Det kan bland annat vara intressant att se vad experter har att säga om årets bidrag.

Kanske en ny bettingsida också?

Du får även tips på de bettingsidor som kommer ha odds för Eurovision 2022 och få en liten hint om vad de kommer att kunna erbjuda dig. Kanske har du redan ett konto på en av dessa bettingsidor eller så kanske det blir läge för att ansluta till en ny sajt. Detta behöver såklart inte enbart vara för att det finns intressantare odds för Eurovision. Många gånger finns det ju många andra spel som lockar.

Eurovision är ett av de evenemang som alltid lyckas förena människor. Oavsett om du hejar på Sverige eller inte är det alltid roligt att se detta spektakel. Dessutom har vi ju Ishockey-VM i nära anslutning till Eurovision och då lär det finnas ännu fler intressanta odds.

Hur planerar du denna kväll?

Vare sig du kommer vara hemma eller hos vänner, så finns din mobiltelefon i princip alltid nära till hands och via den kan du enkelt följa olika händelser gällande dina odds. Kanske till och med lägga in några odds i sista minuten. Även om man inte känner till bidragen från alla länder, så kan det bli mycket mer intressant med några odds.

Med mobilen kan du även snabbt och smidigt börja spela på en ny bettingsida med hjälp av ditt mobila BankID. Det finns idag flera spelsajter där man inte aktivt behöver skapa ett spelkonto, utan casinots system ordnar detta åt en när man har verifierat sin identitet med BankID och sen behöver man enbart detta verktyg för att logga in på sin spelsajt.

ANNONS

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS