News55

Carola om rädslan med ex-maken: ”Vill inte bli för attackerad”

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 27 jan. 2022

Carola har varit med om djupa dalar och höga toppar i sitt liv men pratar sällan om relationen till sin ex-make Runar, fram tills nu.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Carola Häggkvist, 55, har tidigare varit gift med Runar Söögard, 54, men paret skilde sig under en enorm mediabevakning 2020 och under äktenskapet fick de tillsammans sonen Amadeus, idag, 23. Idag sitter Runar i fängelse för ekobrott och Carola bad uttryckligen om att hennes medverkan i SVT:s ”Stjärnorna på slottet” skulle klippas på ett sätt så att hennes uttalande om Runar inte skulle förarga honom.

På en direkt fråga säger sångerskan att hon ”tappade bort sig” under äktenskapet och att hon gav bort sitt hjärta till fel person när de gifte sig, något hon förstod först under bröllopsresan.

– Jag förstod det på bröllopsresan väldigt väl.

Det är svårt att veta vad som har klippts bort gällande samtal om Runar och enligt Carola har hon med flit sett till att skydda honom.

–  Jag satte jag punkt efter uttalandet om att jag märkte det på bröllopsresan vad gäller mitt ex. Det var till och med en passage där jag gjorde det mildare för mitt ex i klippningen. De hade lagt på dramatisk musik när de visade upp bilder på oss och då sa jag till och med att ”det här kanske blev lite väl betungande, ska vi inte ha en annan musik till” eller ta bort så att det inte blir för mycket. Och jag tog bort några bilder som inte var så fördelaktiga för honom. Så ja, jag gjorde det till och med mildare för honom, berättar hon till Aftonbladet.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS