News55

Därför friar inte TV4-profilen till sambon

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 16 jan. 2022Publicerad: 16 jan. 2022

I ungefär två år har de varit Sveriges hetaste kändispar. De har dock svårt att ta nästa steg i relationen och vill inte upprepa tidigare misstag.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Lotta Engberg och Mikael Sandström, också känd som Soldoktorn, har under en tid varit Sveriges hetaste kändispar. De är numera sambos och bor i en lyxvilla i Mölnlycke, ett område sydost om Göteborg. För Hänt berättar paret om hur de håller relationen vid liv och hur framtiden ser ut.  

Lotta berättar att Mikael får henne att skratta mycket och att han är en intensiv person. Samtidigt säger hon att hon får vara sig själv och att de inte alltid behöver göra saker på samma sätt utan får vara två olika individer.  

Det tog dock ett tag innan det blev en första dejt. Mikael svarade till en början med tystnad när Lotta hintade om att hon vill gå på dejt. Efter ett tag hörde dock Mikael av sig och de inledde sin relation. Efter det fördjupades relationen och Lotta och barnen är nu Mikaels nav i livet. 

Något bröllop ska vi dock inte räkna med inom kort. Mikael berättar att han inte velat fria till Lotta då paret upplever att de har det alldeles utmärkt som det är. 

Författare: Jessika Bouveng

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS