News55

Filmstjärna svårt skadad i olycka

Artikelbild
TT Nyheter
TT Nyheter
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 02 jan. 2023

En amerikansk skådespelare vårdas för svåra skador efter en olycka, rapporterar flera medier.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Skådespelaren Jeremy Renner har varit med om en olycka som involverar en snöplog. Olyckan inträffade på söndagen och Hollywoodstjärnans tillstånd uppges vara kritiskt men stabilt.

“Vi kan bekräfta att Jeremy befinner sig i kritiskt men stabilt tillstånd med skador som uppstått i en väderrelaterad olycka under snöröjning tidigare i dag. Hans familj är med honom och han får utmärkt vård”, skriver en talesperson för skådespelaren till Variety.

Enligt Deadline flögs Renner till sjukhus efter olyckan. Var den inträffade framgår inte, men enligt flera medier äger Renner en ranch i Sierra Nevada-bergen i trakterna mellan Nevada och norra Kalifornien. Området drabbades av svårt väder under nyårshelgen.

På sociala medier har Renner tidigare visat upp hur han tar itu med snömassorna på egendomen med hjälp av en pistmaskin utrustad med plog.

51-årige Renner är bland annat känd för sin roll i krigsdramat “The hurt locker”, som han Oscarsnominerades för, och som den pilbågsbeväpnade Hawkeye i Marvels superhjältefilmer.

Jeremy Renner. Arkivbild.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS