News55

Grynet Molvig om otroheten – ”det blev rörigt”

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 07 feb. 2022

Grynet Molvigs romans med framlidne Frank Andersson blev minst sagt rörig. Nu berättar hon varför.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Skådespelerskan Grynet Molvig, 79, slog igenom som jazzsångerska i Norge och har bland annat vunnit norska ”Melodifestivalen”. I Sverige blev hon rikskändis efter sin medverkan i ”En flicka på gaffeln”.

Nyligen medverkade hon i ”Stjärnorna på slottet ”på SVT där hon öppnade upp om sin tidigare relation med bortgångne brottaren Frank Andersson. De hade romans under en period i början av 80-talet, då de sågs svira runt på Stockholms nattklubbar, sovandes på dagarna och festandes på nätterna.

Nu talar Grynet ut om att det kanske inte var det bästa draget då hon var gift och relativt nybliven mamma.

– Jag var ju också gift och hade en liten son och trodde inte det skulle bli så stort och få sådana konsekvenser. Det blev väldigt rörigt och det är en period i mitt liv som jag definitivt inte är stolt över. Jag hade sprungit lite för fort lite för länge och den där berömda väggen var inte uppfunnen än. Jag hade ingen vägg att springa in i, berättar hon i Aftonbladet.

Dock skyller hon på Frank som fick stå för mycket av festandet då skådespelerskan under denna period jobbade mycket och det var han som hade en festperiod.

– Det var faktiskt Frank som hade det och jag försökte ibland hänga med lite i hans tempo. Men jag kunde omöjligen göra det eftersom jag jobbade så mycket. Tänk att en fling som jag hade för över fyrtio år sedan fortfarande sitter kvar som ett klistermärke i pannan. Det var ett kul äventyr, men att det skulle få sådana historiska konsekvenser.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS