News55

Här är Tareq Taylors nya kärlek

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 26 mars 2022

Nu är det slut på spekulationerna - Tareq Taylor är officiellt i ett förhållande med en annan känd profil.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Förra året i september så bekräftades det att Tareq Taylor och hans fru Kristina skulle skilja sig. En tid efter det har det spekulerats i att tv-kocken har hittat en ny partner som också är känd från tv-rutan. Nu bekräftar Tareq och han flickväns Sofia Ståhl, känd som träningsprofilen PT-Fia för Aftonbladet att de är ett par.  

– Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra.

Under 2019 gjorde Tareq och Sofia tv-programmet ”Lyckomaten” tillsammans. På frågan om de sedan dess har hållit kontakten så svarar Tareq nej. Det var istället under 2021 som de återupptog kontakten och började planera för att arbeta ihop igen. De blev senare ett par i höstas. 

För tillfället lever de i olika städer, Sofia med sin dotter i huvudstaden och Tareq i Malmö där han drivit många restauranger. Tareq är känd från en rad olika tv-program och blev en folkkär profil när han förra året agerade julvärd.  

I intervjun, som hålls under ett lanseringsevent för Tareqs egna vin, påpekar Aftonbladet att han ser väldigt lycklig ut. 

– Ja, men jag mår bra och jag får jobba med fantastiska människor och jag har det också bra privat. Jag kan inte önska mig mer. 

Författare: Jessika Bouveng

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS