News55

Här demonstrerar filmstjärna mot vaccinkrav

Artikelbild
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 01 feb. 2022

En skådespelare visar upp sitt motstånd mot krav på vaccinering genom att demonstrera och yttra sina åsikter i sociala medier. Det skriver Aftonbladet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

”Detta är inte rätt väg att gå. Det är inte säkert. Det är inte hälsosamt. Det är inte kärlek”. Det skriver skådespelaren Evangeline Lilly på sin Instagram med anledning av en demonstration mot vaccinkrav som hon deltog i.  

”Jag tycker inte att någon ska bli tvingad att injicera något i sin kropp mot sin vilja, under hot om: våldsamma attacker, gripande, avskedning, hemlöshet, svält , under vilket hot som helst”, skriver skådespelaren i ett inlägg med bilder från demonstrationen. Lillys ställningstagande har mötts av både positiva och negativa reaktioner. 

Evangeline Lillys agerande under pandemin har även tidigare uppmärksammats, bland annat när hon vägrade social distansering och att sätta sig själv i karantän, skriver Aftonbladet

Hon avslutar inlägget på Instagram med ett citat från entreprenören Naval Ravikant: ”All tyranni börjar med önskan att tvinga andra till något för ett större syfte”. 

Evangeline Lilly är framför allt känd från tv-serien “Lost” och Marvel-filmen “Ant-man”.

Evangeline Lilly
Photo by Joran Strauss/Invision/AP
ANNONS

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

ANNONS