News55

Kikki rasar: "Är det min kropp de vill åt?"

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 01 maj 2022

Kikki Danielsson verkar vara den eviga singeln men någonstans längtar hon efter kärlek. Dock är hon frustrerad över männens märkliga närmanden.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Kikki Danielsson, 69, har två barn med ex-maken Kjell Roos men har varit singel i många år. Hon verkar vela lite fram och tillbaka huruvida hon vill vara i en relation eller inte och har ofta sagt att hon inte vågar lita på om männen vill ha henne eller mest är intresserade av artisten Kikki.

”Jag måste bara säga: det är ont om visslingar, heta blickar och berömmande rop, när man idag promenerar i stan. Nä, numera vänder jag mig inte om, när någon visslar. Totalt meningslöst! Jag har gjort mina misstag i den frågan och vänt mig om, bara för att se nån husse som visslar på sin hund. På den punkten var det definitivt bättre förr. Men ingen idé att gråta över spilld mjölk. Kärlek är överskattat, den tar slut för fort. För mig har det i alla fall alltid varit så. Så jag har låst den dörren, slarvat bort nyckeln och blivit eremit”, skrev hon på sin Instagram förra året.

Men tydligen är det flera män som söker hennes kontakt på nätet så frågan är om sångerskan finns på någon datingsida eller om männen helt sonika når henne via hennes sociala plattformar. Det förtäljer inte historien men sant är att Kikki är mäkta irriterad på de män som vill nå henne.

Men nu måste jag ifrågasätta, Hur det kan komma sig, att Så Många okända män söker min Bekantskap på nätet. Ofta ser meddelandet exakt ut som det förra från nån som hette nåt annat!! Oftast presenterar dom sig som militäriskt befäl. Det som är mest förekommande är att de är änklingar ¨bilden visar på små barn, blommor, katter och hundar.

 Ibland ser jag i mitt kommentarsfält att snubbar skickat exakt samma brev jag har fått, till kvinnor som finns där. Det kan komma likadana meddelanden fast med olika avsändare, Tom, Frank, etc. Vad vill de egentligen? Är det min kropp el pengar de vill ha? I så fall åker de på en rejäl blåsning, visst blir man höljd i smicker men i så hysteriskt behov är jag inte. Så det blir morsning och goodbye och block på det!

Det skrev hon nyligen på sin Facebooksida och i skrivande stund är det 375 kommentarer där de flesta håller med och tycker det är bra att hon ryter ifrån.

”Jag fyller snart 75 men får nästan dagligen! Äckliga sexerbjudanden om långa, stora, feta från både män och kvinnor. Borde gå att anmäla dem för något”

”Har fått massor av sådana erbjudanden, jag brukar säga att jag är polis, sedan får man vara ifred”

ANNONS

”Skickas nog till alla oss kvinnor som har några år på nacken. De tror vi är desperata och har gott om pengar”

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS