News55

Chris O'Neills sommarhus till salu

Artikelbild
Gabriella Lahti
Gabriella Lahti
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 02 nov. 2015

Har precis byggt ett nytt barnrum i floridahuset till prins Nicolas och prinsessan Leonore - men väljer nu att blixtsälja.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Lyxhuset som ligger ute till salu för 44,5 miljoner kronor ligger i Palm Beach, Florida, och ska nu blixtsäljas av Chris O’Neill och prinsessan Madeleine, det skriver Expressen.

I en annons visar mäklarfirman upp det nyrenoverade huset som bland annat består av fem sovrum, fem badrum, pool och stor uteplats. De har nyligen även byggt ett nytt barnrum till prins Nicolas och prinsessan Leonore. Paret bor sedan en tid tillbaka permanent i London och äger även en lägenhet i New York.

      LÄS MER: Öppet brev till Chris O’Neill

Gör en vinst på 26,9 miljoner

Chris O’Neill hade sommarhuset redan när han först träffade prinsessan Madeleine och hon spenderade mycket av sin mammatid med Leonore i huset. Paret har många minnen från fastigheten, bland annat påskfirande med Chris O’Neills familj och de officiella bilderna på paret och deras nyfödda dotter som togs i husets trädgård.

      LÄS MER: Prinsessan Madeleine visar upp sina barn – på Facebook

Chris O’Neill köpte huset för 17,6 miljoner kronor år 2008. Om affären går igenom gör han en vinst på 26,9 miljoner kronor, skriver Expressen.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS