News55

Per Gessles möte med frun: ”Blev betuttad i värdinnan istället”

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 01 mars 2022

Att Per Gessle idag är gift med sin Åsa var inte alls självklart. Planen var egentligen något helt annat.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Artisten Per Gessle, 63, och hustrun Åsa, 60, har varit tillsammans i över 30 år och gifta i mer än 25 år. Men det hela höll på att ta en ände med förskräckelse då det var hon som styrde upp en dejt för Per och en annan tjej som redan var i en relation.

–  Hon jag hade dejt med var ihop med en annan kille så vi skulle träffas i hemlighet. Så Åsa, min fru, organiserade dejten hos henne. Men mitt under dejten blev jag betuttad i värdinnan i stället, säger han till Expressen.

Och vad är då nyckeln till deras långa relation? Enligt Per är det vänskapen och att de har många liknade intressen.

–  Jag har varit tillsammans med min fantastiska hustru i över 30 år. Jag försökte hitta en partner som var olik mig, men samtidigt ha gemensamma beröringspunkter, har han tidigare berättar i sitt ”Sommar i P1

– Vi är varandras bästa vänner, vilket är en grogrund för allt, säger han i “Framgångspodden“.

Artisten driver framgångsrikt Hotel Tylösand i Halmstad och delar tiden mellan miljonvillan där och paradvåningen på Strandvägen i Stockholm och hymlar inte med att han aldrig riktigt behövt bry sig om värdsliga saker som vanligt folk måste göra.  Idag är popstjärnan ekonomiskt oberoende med ett kapital i sina bolag på drygt 300 miljoner kronor.

Paret har även sonen Gabriel som har valt en annan väg än musiken och pluggar på KTH I Stockholm och sysslar med e-sport medan Åsa är designer och formgivare och ansvarar för verksamheten i Tylösand.

Och kärleken till Åsa är lika stark som när de träffades, något Per ofta pratar om. Han verkar vara en obotlig romantiker då han alltid blir oerhört glad då någon kommer fram och berättar att de gift sig till hans musik.

ANNONS


Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS