News55

Formel 1-frossa med Wall Street-eliten

Wall Street
Elon Musk var en av rikingarna på Formel 1-festen i Miami. (Foto: TT)
Ola Söderlund
Ola Söderlund
Uppdaterad: 07 maj 2024Publicerad: 07 maj 2024

I tre dagar festade idrottsstjärnor med världens rikaste, däribland Wall Street-kändisar som Jeff Bezos och Elon Musk, inför Formel 1 Grand Prix i Miami.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Sedan Miami Grand Prix debuterade 2022 har gräddan av Wall Street och en rad berömda personer vallfärdat till metropolen i Florida för att partaja.

Jetset-minglet syftar till att öka Formel 1:s popularitet i USA.

Pitbull roade gräddan av Wall Street

Allt enligt Fortune, som berättar att Amazongrundaren Jeff Bezos, Tesla- och X-bossen Elon Musk, Citadels vd Ken Griffin, Goldman Sachs vd David Solomon med flera dollarmiljardärer i lördags frotterades i lyx, glitter och glamour tillsammans med sportcelebriteter som Patrick Mahomes (amerikansk fotboll) och basketspelaren LeBron James (NBA).

Miljardärerna, som underhölls av rapparen Pitbull på Carbon Beach, smuttade på dyrt vin och exklusiv kaviar.

Med på festen, som ramades in av en uppseendeväckande och svindyr isskulptur, var även rapparen Will.i.am (William James Adams) från Los Angeles och njöt av Carbones kryddiga rigatoni-vodka och kalv parmesan.

6 000 kronor för en flaska vodka

På söndagen partajade en rad andra kändisar som tv-profilen och fotomodellen Kendall Jenner, kubansk-amerikanska sångerskan och låtskrivaren Camila Cabello, Travis Kelce (amerikansk fotboll) och flerfaldiga amerikanska alpina världscupvinnaren Lindsey Vonn.

ANNONS

På den totalt tre dagar långa Hard Rock-festen, som också inkluderade uppträdanden av brittiska singer-songwritern Ed Sheeran och DJ Steve Aoki, fick gästerna som deltog alla dagar punga ut med 1 700 dollar i entreavgift, knappt 18 500 kronor, det vill säga en droppe i Atlanten för lirare av den här kalibern.

I baren serverades bland annat en flaska Titos vodka för 560 dollar, drygt 6 000 kronor.

I butik är priset för samma vodka 325 spänn.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS