News55

Därför vägrar Christina Schollin att kalla sig pensionär

Artikelbild
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 14 okt. 2021

Den folkkära skådespelaren Christina Schollin tycker inte att man ska pensionera sig, hon har istället valt ett annat ord. Det berättar hon för Din livsstil.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Christina Schollin har många strängar på sin lyra och karriären sträcker sig över sjuttio år. Hon har varit med i filmklassiker och tv-serier, och nu kan hon även lägga till influencer och bloggare på sitt cv. 

– Jag tycker man ska sysselsätta sig med bra saker fast du blir äldre. Även om du inte kan göra det du gjorde när du var yngre, så har du oftast tid att hitta värdefull sysselsättning. Jag har alltid projekt igång och tycker aldrig det är för sent att uppfylla sina drömmar, säger hon till Din livsstil

Skådespelerskan tycker inte om ordet ålderdom och menar att man inte ska stirra sig blind på en siffra. Det viktiga är att man har mål i livet och hittar sin typ av livskvalité. 

– Jag tycker aldrig man ska glömma bort att inte stressa. Det är farligt. Man ska inte pensionera sig, utan ägna sig åt sina passioner. Därför ser jag mig själv som “passionär”, berättar hon.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

ANNONS