News55

Idrottslegend hemsöker ex-frun

Artikelbild
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng
Uppdaterad: 15 aug. 2022Publicerad: 15 aug. 2022

En av idrottsvärldens genom tidernas bästa spelare uppges hemsöka sin ex-frus hem.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

För 17 år sedan dog fotbollsikonen George Best. Han anses vara en av de bästa fotbollsspelarna genom tiderna. Hans liv innebar dock inte bara framgång och hyllningar utan han tampades även med alkoholproblem. GP skriver att det var på grund av alkoholismen som han redan som 59-åring avled. 

Enligt ex-frun, Alex Best, finns han dock fortfarande bland oss i form av en ande. Hon menar att George hemsöker henne i deras hem och utför små trick i huset så som att flytta runt på tunga möbler och ser till att kläder försvinner.  

– Det här huset är minst sagt hemsökt. Jag har bott här själv i massor av år, och Georges ande har alltid varit här, säger hon till Daily Star. 

För att få stopp på de ovanliga aktiviteterna så har ex-frun tillkallat spökjägare. De har inte bara funnit George Bests ande utan även andar från personer som tidigare bott där. En av dessa menar spökjägarna vara en flicka som vid sex års ålder dog i en drunkningsolycka. 

För att fördriva andarna så har exorcisterna utfört en rad olika ritualer. De har till exempel bränt salvia. Exfrun har trots de påstådda andarna inga planer på att flytta.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

ANNONS