News55

Svenska kändisar i sorg: "Total chock"

Artikelbild
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson
Uppdaterad: 11 jan. 2023Publicerad: 11 jan. 2023

Många kända profiler uttrycker sin sorg över det plötsliga dödsfallet som inträffade i söndags. Det rapporterar Aftonbladet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Nöjesbranschen är i chock efter nyheten om Patrick Grimlunds död. Tv-profilen avled i samband med en bilolycka utanför Strängnäs i söndags.

Magnus Hedberg, som ledde “Lyxfällan” ihop med Grimlund i sju år, är en av alla kända svenskar som delar med sig av sorgen.

“Patrick, min radarpartner och vän❤️ Är fortfarande i total chock och fullständigt förkrossad över att du inte finns kvar hos oss längre. Så brutalt overkligt och helt omöjligt att ta in”, skriver Hedberg på Instagram.

Trummisen Christian “Kicken” Lundqvist skriver att han inte finner några ord i den här mörka stunden och att “världen är så grymt hård ibland”.

Rickard Olsson: “Makabert”

Programledaren Rickard Olsson träffade Grimlund så sent som i lördags, dagen innan olyckan. De befann sig båda i Mariefred, där det arrangerades en ishockeymatch i syfte att samla in pengar till Börje Salmings stiftelse.

– Jag var inne i omklädningsrummet och hejade och morsade på Patrick och sa något i stil med ”ska du spela, fan vad roligt och modigt”. Alla hockeyproffsen var också där. Det är så makabert, jag hälsade också på hans fru Sara och stod sedan där med deras barn och tittade på första perioden. Då sa ett av barnen till mig ”det där är min pappa, han är 50 år” och så skrattade vi, säger Rickard Olsson till Aftonbladet.

Han berättar att Grimlund var på väldigt gott humör under lördagen och att alla hade väldigt roligt åt att han utsågs till “lagets sämsta spelare”.

ANNONS

– Sedan händer det där på söndagen… Vad fan, vi sågs ju igår och tog en bild med varandra i omklädningsrummet. Det kan inte vara möjligt, det känns så jävla konstigt. Livet är så skört och det är hemskt att något sådant här ska hända för att man ska inse det, säger Olsson.

Patrick Grimlund blev 50 år.


Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

ANNONS