News55

Därför stöttar Pernilla Wahlgren skandalkändis

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 17 jan. 2023Publicerad: 17 jan. 2023

Efter den senaste tidens uppmärksammade händelser uttrycker nu Pernilla Wahlgren sitt stöd till en omtalad profil.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Margaux Dietz hamnade nyligen i blåsväder när hon uppmärksammades för att filma och publicera en video på en okänd man som låg medvetslös utanför hennes lägenhet. Nu har en ny skandal uppdagats.

Nyheter24 har publicerat bilder från 2009 på influeraren, där hon festade med svart sminkat ansikte, kallat blackface. Expressen rapporterar även att Dietz samma år skrivit kommentaren ”Finns det plats för en neger?” till en av bilderna på Facebook.

Nu får Margaux stöd av ingen mindre än Pernilla Wahlgren. I podden “Wahlgren & Wistam“, som hon har tillsammans med Sofia Wistam, pratar de om hur media ofta skapar olika drev mot kända personer.

– Det måste jag faktiskt säga nu. Angående det här drevet som har gått mot Margaux väldigt länge nu. Man får tycka vad man vill och så, och man kan säga till folk att dom har gjort fel. Men när tidningarna nu igen börjar dra upp gamla grejer som hon har gjort fel för flera, flera, flera, flera år sedan. Innan hon och många med henne – vi också – var upplysta om vad som är okej och inte okej att göra. Att starta ett nytt drev mot henne. Jag tycker inte det är okej, säger Wahlgren i podden. 

Hon får även medhåll av sin radarpartner Sofia Wistam som anser att det räcker med allt hat mot Dietz. 

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS