A-
A+

Radioprofil om att fylla 50: "Värdelöst"

Celebriteter, Hälsa, Kultur & NöjeNews55

En svensk programledare och radioprofil är inte alls glad över att fylla 50. Det berättar hon för Aftonbladet.

Sarah Carlsson

Det är inte alla som uppskattar att bli äldre. Radioprofilen Josefin Crafoord har just fyllt 50 år och hon är inte helt bekväm med den nya åldern.

– Den är märklig. Det låter så ofantligt gammalt och jag kan inte riktigt identifiera mig med siffran även om jag inser att jag har levt otroligt länge. Jag har tyckt att alla över 40 år är pensionärer och så tycker jag fortfarande, säger hon till Aftonbladet.

Till skillnad från kändisar som Tilde de Paula Eby och Yvonne Ryding, som uppskattar att bli äldre, har Crafoord inget positivt att säga om åldrandet.

– Att åldras är inte riktigt nice för det innebär fysiskt förfall och man får ont i knäna. Det är värdelöst! Det kommer jag nog aldrig att gilla. Folk säger att man blir så vis, men jag vet inte om jag har blivit det. Jag tycker fortfarande att jag gör samma dumma saker som förr. Men att få sämre syn och vara tvungen att hålla sig i fysisk form… Det är skittråkigt att träna men jag inser samtidigt att det är ett måste om man inte vill gå sönder.

Josefin Crafoord inledde karriären på ZTV på 1990-talet, och har sedan dess bland annat varit programledare för “Paradise hotel” och “Vakna! Med the Voice”. Nu jobbar hon på Star FM där hon sänder morgonradio.

Sarah Carlsson
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.