News55

Tareq Taylors starka ord om sin dotter

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 24 juni 2022

Tareq Taylor hade svårt att hålla tårarna tillbaka under den känslosamma stunden med sin dotter.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Kocken Tareq Taylor, 52, har ofta pratat om sin relation till dottern Ellen, 18, och när hon nyligen tog studenten var det en märkbart rörd pappa som kramade om henne och hyllade henne i ett instagraminlägg kort senare.

”Idag tog min dotter Ellen studenten. Mitt hjärta spricker av stolthet och kärlek när jag ser på dig och vet hur hårt du har jobbat för att nå hela vägen fram. Du är och förblir mitt hjärta och jag längtar efter att få se hur du kommer att ta dig an alla de utmaningar som nu väntar dig. Älskar dig så otroligt mycket Ellen. Det här är din dag! Njut!”

Tareq skilde sig från Ellens mamma Kristina förra året och har alltid varit noga med att hålla sina nära utanför sin egen, offentliga sfär då de inte valt att vara kända.

– Det värsta är inte för mig egentligen eftersom jag är den som har valt, och fått möjligheten, att bli en offentlig person på det sättet. Det är värre för dem som har valt att inte synas att behöva läsa om saker och ting på alla håll och kanter, säger han, till Femina.

Och det är ingen tvekan om att relationen mellan dotter och pappa är grundad och stark, något Ellen själv påtalade när hon överraskade sin pappa i TV4:s ”Secret song”.

– Pappa betyder så fruktansvärt mycket för mig. Han står alltid vid min sida oavsett om det är med dans eller skola eller att jag vill hitta på något nytt. Han är alltid där för mig, jag kan bara ringa honom och han svarar direkt. Han släpper allt och han är alltid med mig. Det är jättefint. 

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS