News55

Världsartistens barn har brutit kontakten

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 07 aug. 2022

Nu avslöjar ex-maken till en stor popartist att barnen inte vill ha någon kontakt. Barnen gick inte heller på popstjärnans bröllop.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det är Kevin Federline, ex-make till popstjärnan Britney Spears, som nu för första gången öppnar upp i en intervju med brittiska Daily Mail. I intervjun berättar han att deras gemensamma söner, 15 och 16 år gamla, inte haft någon kontakt med sin mamma på ett par månader, skriver Aftonbladet.

– Pojkarna har valt att inte träffa henne som det är nu. De tog beslutet att inte gå på hennes bröllop, säger ex-maken i intervjun.

Sedan förmyndarskapet av Britney Spears avslutades i höstas har den numera 40-åriga popstjärnan poserat mer eller mindre naken på Instagram, något som Kevin Federline säger att sönerna haft svårt att hantera.

– Jag försöker att förklara det som att det är ett nytt sätt för henne att uttrycka sig på, men det ändrar inte vad de känner. Det är tufft. Jag kan inte föreställa mig hur det då också är att vara tonåring och behöva gå till skolan, förklarar Kevin Federline.

Han tillägger dock att sönerna fortfarande älskar sin mamma och att de visar medkänsla för henne.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS