News55

Carola om sin hemlige man: ”Vi bytte nummer”

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 30 dec. 2021

Nu verkar Carola Häggkvist vara på väg mot nya kärleksäventyr. Nyligen avslöjade hon detaljerna kring sitt nyårsfirande med en ny man.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Carolas, 55, relation med Jimmy Källqvist, 51 rann ut i sanden 2019 efter fem år men verkar ha varit ett uppbrott i bästa samförstånd då paret flitigt setts umgås med varandra sedan dess.

Men nu verkar det som om sångerskan har funnit kärleken på nytt även om det verkar vara på ett tidigt stadium. Nyligen var hon på besök i Spanien och lär där ha träffat en man via en bekant till dem båda.

– Vi råkade träffas på en restaurang, han var jättetrevlig, det här är ingen svensk vilket var rätt bra. Han kanske fattade efter ett tag när han kom hem att jag är ”den där sångerskan”.  Vi bytte nummer, sen ringde inte jag dagen efter och han var lite sur på mig att jag inte ringde.

– Jag försökte ta vara på de timmarna jag hade innan jag skulle hem och sen hörde jag av mig till honom när jag var tillbaka i Sverige, då svarade han ”åh jag hade ju velat träffa dig igen”, så vill man ju ha, den reaktionen vill man ju ha! säger hon till Expressen.

Men redan till nyår kommer de träffas igen. 

– Jag ska fira nyår hos en väninna, och ”han” kommer också vara där, massa folk kommer att vara där, jag får ta reda på vem han är. Kan jag inte göra det via Instagram så får jag väl ta reda på det då. Det är ju toppen och han verkar ball, han verkar nice, man vill ha någon att älska och krama och bygga framtidsplaner med men man hittar ju andra sätt, med jobbet och sitt team, säger Carola till Expressen.

Och nu kanske hon kan avsluta sitt Tinderkonto som hon åter öppnade igen efter att det blivit avstängt då många trodde det var en fejkprofil. Carola vet också att vara en offentlig person kan verka skrämmande inte helt lätt att hantera för en man.

–  Det krävs en speciell man för en känd kvinna. Många bra män tänker att man har kameror runt sig hela tiden, så är det ju inte, säger hon. 

ANNONS

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS