News55

Efter uppbrottet - här är Björn Ulvaeus nya beslut

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 20 mars 2022

Förra månaden avslöjades det att Björn Ulvaeus skiljer sig och nu kommer nästa besked. Han säljer lyxvillan och flyttar till en av Stockholms flottaste adresser.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Björn, 76, och Lena Ulvaeus, 73, var ett par i 41 år i när de i februari lät meddela att de skulle skilja sig i ett gemensamt uttalande via Björns talesperson.

”Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans”.

Och Lena går inte lottlös ur separationen. Enligt parets äktenskapsförord får hon minst 50 miljoner kronor, övriga tillgångar som nu ska delas upp är bland annat ett sommarhus på Värmdö för 26 miljoner kronor, parets enorma sekelskiftvilla på en egen ö i Djursholm, norr om Stockholm samt bilar och båtar. Björn lämnar den enorma villan och det är oklart om Lena kommer att bo kvar, enligt Hänt.

Flyttlasset går till anrika Östermalm och flotta Villagatan, mellan Stadion och Humlegårdsgatan där de flesta våningar är just paradvåningar med spegeldörrar, rum i fil, bröstpanel och stuckatur.

Paret har ett gemensamt bolag vid namn Kopparnästet AB som bedriver verksamhet inom olika områden som hotellverksamhet, ABBA The Museum och Pophouse på Djurgården samt restaurang Hasselbacken samt diverse hus på Djurgården som hyrs ut, enligt Expressen.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS