News55

Hustrun vittnar i Lisa Holm-rättegången

Artikelbild
Gabriella Lahti
Gabriella Lahti
Uppdaterad: 03 nov. 2015Publicerad: 03 nov. 2015

Den misstänkte 35-åringens hustru har ångrat sig och vittnar i Lisa Holm-rättegången. "Jag tror på min man".

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Hustrun till den 35-årige man som åtalats för mordet på Lisa Holm har tidigare använt sig av den rättighet hon har som familjemedlem att slippa vittna i rätten. Men nu har hon bestämt sig för att frivilligt vittna ändå, det rapporterades på tisdagsmorgonen.

      LÄS MER: Leif GW Perssons Helvändning om Lisa Holm-utredningen

Målsägarbiträdet Tore Brandtler sade till reportrar utanför rättssalen att han inte ser hustruns vittnesmål som någon nackdel för åklagarsidan, tvärtom innebär det en möjlighet för åklagarsidan att lyfta in kvinnans förhör i målet på nytt och förhöra 35-åringen mot de uppgifter hon lämnat, till exempel om att han bett henne ge honom alibi, det rapporterar Aftonbladet.

Hustrun har i tidigare förhör uppget att hennes man bad henne säga till poliserna att han var hemma vid 18-tiden den dag då mordet tros ha skett. Hon har ändrat sina vittnesuppgifter under olika förhör med polisen. Men under tisdagens förhör var hon säker.

– Jag har alltid trott på min man, jag har aldrig varit tveksam och jag visste alltid att han är oskyldig, svarade hon när åklagaren frågade henne varför hon helt plötsligt vill vittna, skriver Aftonbladet.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

 

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS